Cora en wijn

Een kwaliteitsselectie

Al meer dan 20 jaar hecht cora het allergrootste belang aan de kwaliteit van de geselecteerde wijnen. Onze kenners houden van het eigen karakter van diverse terroirs en het vakmanschap van gepassioneerde wijnbouwers. We gaan echte partnerships aan met kleine eigenaars in verschillende streken in Frankrijk en andere wijnproducerende landen. Op die manier kan cora een uniek en eigenzinnig gamma voorstellen. In elke fles schuilt gegarandeerd plezier, verrassing en tevredenheid.

Grappe de raisin De véritables partenariats avec des petits propriétaires des diverses régions de France et d'autres pays producteurs sont développés.
Bouteilles

Alle wijnen worden geproefd

Alle wijnen worden zorgvuldig geselecteerd en eerst geproefd op het domein.

Na aankomst in onze opslagplaatsen gaan onze experten ze controleren en opnieuw proeven om er zeker van te zijn dat de kwaliteit voldoet aan de verwachtingen.

Een selectie getest door duizenden liefhebbers

Elk jaar organiseert cora voor zijn goede klanten degustaties waarop meer dan 50 wijnbouwers hun producten komen voorstellen.

Zo proeven duizenden liefhebbers meer dan 250 wijnen. Dat doen ze in alle objectiviteit: tijdens de proeverijen kunnen ze niets kopen of zelfs maar reserveren.

Een test op het terrein, waar klanten hun oordeel kunnen aftoetsen, nieuwe pareltjes ontdekken en flessen kiezen die ze laten rijpen in hun kelder of waaraan ze elke dag plezier beleven.

Bouteilles Bouteilles