Wijnbeurs 2020: Tevreden of geld terug*!Eind augustus kondigden we aan dat de traditionele cora-wijnproeverijen dit jaar niet kunnen plaatsvinden vanwege de coronacrisis. Het is ondenkbaar om wie dan ook maar het minste risico te laten lopen: jij, de wijnbouwers of het personeel dat de degustaties verzorgt.

De Wijnbeurs zal wel plaatsvinden vanaf maandag 28 september. Aangezien de wijnproeverijen zijn afgelast en om je in alle rust thuis de wijnen te laten kiezen en proeven die je aanspreken, biedt cora je tijdens deze wijnbeurs een unieke garantie in België:

Tevreden of geld terug*!

Een belofte die elke liefhebber van goede wijnen zal kunnen bekoren! Zo kun je thuis de wijnen proeven die je hebt geselecteerd met de garantie dat cora je terugbetaalt* als een wijn je om welke reden dan ook niet bevalt*. Dat staat vast. Eenvoudig en concreet!


* Bij aankoop van een volledig karton van dezelfde wijn, en als de 1ste gedronken fles u niet bevalt, op vertoon van uw kasticket neemt cora de 5 andere flessen terug en betaalt de waarde van de 6 gekochte flessen terug op uw cora-kaart. Voor aankopen op corawine.be zorgen wij voor de terugname en gebeurt de terugbetaling in de vorm van een tegoed op uw klantenaccount. Aanbieding geldig van 28/9 tot 26/10 voor elk karton van 6 flessen wijn gekocht tijdens het Wijnfestival, voor een maximaal bedrag van €20 per fles, met een limiet van 6 retours per klant binnen de 30 dagen na de aankoop.

En om de magie van de degustaties te behouden, bereidt cora nog een extra verrassing voor met de reeks “Wie komt vandaag proeven. Wijnbouwers die speciaal voor de gelegenheid van hun domein komen, laten enkele kritische liefhebbers in een intieme en veilige setting van hun wijnen proeven, en dat onder begeleiding van een echte wijnkenner. De voorstelling van de wijnbouwers, de opmerkingen van de klanten en die van de wijnkenner worden allemaal gefilmd, zonder blad voor de mond. In totaal zorgt dat voor een tiental filmpjes die je vanaf 24 september kunt ontdekken op corawine.be, samen met alle wijnen die beschikbaar zullen zijn tijdens de wijnbeurs.

Bekijk de filmpjes

Zorg goed voor jezelf en je naasten. We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen op de wijnbeurs van cora!

De directie en de wijnverantwoordelijken van cora