tab.fav
tab.tasting
empty.title
title
forgot_password



Le Guide d'Achats des Vins
Recommandé
Kenmerken
Beschrijving
Frambozenkleur. De neus onthult aroma's van gestoofd rood fruit. In de mond vol, smeuïg en geconcentreerd, met een zachte afdronk en zijdezachte tannines.
Aroma's
Primaire aroma's


Druivenrassen
Grenache
60%
Syrah
40%
Smaakadvies
Bewaartijd : 2024 - 2028
Serveertemperatuur : tussen 15° en 18°
Smaakcombinaties : Sterke kazen, Verse en delicate kazen, Rood vlees, Vederwild

Productieproces
Vinificatie: met de hand geoogst. Traditionele vinificatie in betonnen betonnen vaten bij een gecontroleerde temperatuur (<28°C).Expertcommentaar

Recommandé
Appellation située en voisine de Gigondas et Vacqueyras. Ce rouge associe grenache (60%) et syrah (40%). Année de belle maturité, il s’exprime par des notes de fruits légèrement confits (cassis). Une bouche capiteuse, juteuse, avec des tanins mûrs. Elle se permet d’ajouter une fraîcheur bienvenue. Un Rhône de plaisir déjà immédiat mais qui pourra encore se garder certainement 2,3 ans. Dans l’assiette ? Une daube de bœuf aux olives et tagliatelles. Prix très intéressant.
Domein
Romain DuvernayOenoloog

Romain Duvernay is een getalenteerde oenoloog die verbonden is aan New Rhône Millésimes en door zijn collega's wordt erkend als een van de beste fijnproevers van de regio. Nadat hij zijn vaardigheden had aangescherpt in Bordeaux, Languedoc, Bourgondië en bij een nationale restaurantdistributeur, werd hij al snel verliefd op alle rijkdommen van de Rhônevallei, vooral op de emblematische druivenrassen: grenache, syrah en mourvèdre.