tab.fav
tab.tasting
title





Kenmerken
Beschrijving
Een schitterende strokleurige wijn met fijne, persistente belletjes. Intense aroma's van blauwe regen en groene appel. Deze worden gevolgd door rijpere tonen van wit vruchtvlees. Zeer evenwichtig in de mond. De restsuikers combineren perfect met de mineraliteit en frisheid die kenmerkend zijn voor wijnen uit de Asolo-heuvels.
Bresolin Enrico, eigenaar
Aroma's
Primaire aroma's


Secundair aroma

Druivenras
Smaakadvies

Productieproces
Oogst: Handgeplukt. Vinificatie: Martinotti methode. Rijping: sylvozLijst met ingrediënten en voedingsinformatie
Ingrediënten
Voedingswaarden per 100g/100ml
Domein
BresolinEnrico, Matteo en Davide
Wijnbouwers

De Bresolin-Bio boerderij is ontstaan uit het idee van drie broers die hun krachten bundelden voor één ideaal: op een gezonde en natuurlijke manier olijfolie en wijn produceren in de Colli Asolani. Onze reis begon 12 jaar geleden en we wilden meteen de principes van de biologische landbouw volgen. Het begon allemaal met een familietraditie die van grootvader op kleinzoon werd doorgegeven. Ons doel is om gezonde wijnen en olijfolie van hoge kwaliteit te produceren die de ziel van het land waarin ze worden geproduceerd weerspiegelen.