tab.fav
tab.tasting
empty.title
title
forgot_password



Guide Hachette 2025
Kenmerken
Beschrijving
Delicato rood is donkerrood van kleur, met een waaier aan aroma's van braambes, zwarte olijven, cacao en kruiden. In de mond is hij zijdezacht en vlezig.
Renaut Pierlot, keldermeester
Aroma's
Primaire aroma

Secundaire aroma's


Druivenrassen
Marselan
50%
Syrah
33%
Grenache
17%
Smaakadvies
Bewaartijd : 2024 - 2027
Serveertemperatuur : tussen 15° en 18°
Smaakcombinaties : Pasta, Pizza 's, Charcuterie

Productieproces
Grondsoort: organisch, klei-kalksteen. Oogst: nachtelijke mechanische oogst. Vinificatie: inheemse gisten. Lagering: 4 weken. Malolactische gisting. Rijping gedurende 12 maanden: 75% in roestvrijstalen vaten, 25% in vaten en demi-vaten.Expertcommentaar

Fruits noirs poêlés, violette, cacao et nuances de musc : l'entame a de quoi séduire. Ample, dense et charnue, nantie de tanins arrondis et de l'empreinte d'un boisé calibré à la mesure, la bouche restitue la maturité du fruit et se teinte de notes chaleureuses d'olive noire et de fourrure. Un ensemble équilibré et bien construit, promis à un bel avenir.
Domein
Mas EdemFamille Dematté
Eigenaar

In het hart van de Luberon produceert Mas Edem authentieke biologische wijnen uit de zuidelijke Rhônevallei. Door wijnen van biologische wijngaarden te kiezen, help je het milieu te beschermen, steun je lokale producenten en geniet je van gezonde, authentieke wijnen. Onze familie, van Italiaanse origine, bewaart deze zeldzame plek om hem beter te kunnen delen: een Dolce Vita gemoedstoestand die je terugvindt in onze flessen.